22 Ağustos 2018 Çarşamba

Serkan Kaya - Dağların Dumanı Şarkı Sözü

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Merhaba Onun İçin Ne yazsam az kalır yine patlatmış bombayı Serkan Kaya - Dağların Dumanı Şarkı Sözü isimli çalışmasına yer veriyorum.Yıllarca verdiği emeklerin karşılığını 30'lu yaşlardan sonra da olsa almayı başaran ve milyonlarca insanın beğenisine mazhar olan Serkan Kaya, 24 Temmuz 1977'de Sivas'ta dünyaya geldi. Serkan Kaya 'Miras' adlı son albümünden şarkılara yer vererek, birbirinden güzel parçalarıyla sevenlerinden büyük beğeni aldı. 1978 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Serkan Kaya; Sivas Endüstri Lisesi'ni bitirdikten sonra gittiği askerliğini Ankara Armoni Mızıka Birliği'nde tamamladı. Serkan Kaya İsfanbul'da Sahne Aldı TÜRKİYE'NİN ilk Tema Parkı'nı bünyesinde bulunduran İsfanbul'da Açıkhava Konserleri ünlü sanatçı Serkan Kaya ile başladı.
Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Bostancı'da Serkan Kaya İzdihamı Arabesk Müziğin güçlü sesi Serkan Kaya, önceki gün verdiği konserle Bostancı Gösteri Merkezi'ni adeta salladı. 2001 yılında ilk albümünü çıkaran Serkan Kaya, albüm çalışmasının ardından daha çok söz ve beste çalışmalarına ağırlık verdi.
İbrahim Tatlıses'in kardeşinden olay olacak Serkan Kaya açıklaması geldi. Şarkıcı Serkan Kaya 1 ay önce çekilen ve 80 bin TL harcanan 'Kara Gözlüm'ün klibinin 1 dakikalık bölümünde Nur Yerlitaş 'ı oynatmıştı. Şarkıcı Serkan Kaya 1 ay önce çekilen ve eighty bin TL harcanan 'Kara Gözlüm'ün klibinin 1 dakikalık bölümünde Nur Yerlitaş'ı oynatmıştı. Serkan Kaya, geçtiğimiz günlerde İzmirli sevenleriyle Berduşşş Meyhane'de buluştu.
Tatil planı yaptığını fakat konser yoğunluğu nedeniyle iptal ettiğini dile getiren Kaya, "Bu yıl tatil yapamayacağım, işler bizim için daha önemli. Serkan kaya, ayarinda nagmeler, guzel keman partisyonlari ve hazirliksiz yakaladigi senkoplariyla sadece dertlenince degil, guzel muzik dinlemek istediginiz her zaman dinlenmeli. 09 Ağustos 2018 12:14 Serkan Kaya İsfanbul'da Sahne Aldı TÜRKİYE'NİN ilk Tema Parkı'nı bünyesinde bulunduran İsfanbul'da Açıkhava Konserleri ünlü sanatçı Serkan Kaya ile başladı.
İlk okul ve lise eğitimini Sivas'ta tamamlayan Serkan Kaya, Sivas Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Serkan Kaya, bu tepkiler üzerine Nur Yerlitaş'la birlikte çektiği klibi de iptal etmek zorunda kaldı. Yaptığı müziği ‘Fashionable Arabesk' olarak tanımlayan Serkan Kaya, bu albümdeki bütün şarkıların sözü ve müziğini de kendisi yazdı. Arabesk müziğin yeni starı Serkan Kaya, yeni albümü "Gönül Bahçem" ile 23 Ekim'de Jolly Joker Ankara'da sahne alıyor.


Serkan Kaya - Dağların Dumanı Şarkı Sözü
Yürekten geçeni dökemem dile Gözden akar yaş ama nafie Duygular vurmuş şimdi sahile Vazgeçebilsem düşünmem bile Dağların dumanı yok yarin imanı Ayruluk dedin da daha değil zamanı Son bir kez daha yar seni görsem Olan biteni yünüze desem Gözlerime bakıp sende dinlesen Halimi derdimi sevdiğim bilsen Dağların dumanı yok yarin imanı Ayruluk dedin da daha değil zamanı Söz: Tuncay Taşkın - Eren Can Maşalacı Müzik: Ekin Uzunlar - Enis Çağatay Özgüner Yönetmen: İrem Haykır

---------Sponsorlu Bağlantılar---------

Yeni Şarkı Sözleri

Serkan Kaya - Dağların Dumanı Şarkı Sözü
4/ 5
Oleh

Sen Değil Yeni Şarkı Sözleri Sana Gelsin !

Sadece mail adresinizi yazarak sizde en yeni şarkı sözlerine abone olabilirsiniz.